Marmaris Tekne Turu

   Marmaris tekne turu misaifrlerin kesinlikle Marmaris tatilleri sırasında katılmaları gereken turlardan biridir. Güneşin ve masmavi Marmaris koylarının tadını çıkarmak için aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte muhteşem bir gün geçireceğinize eminiz.

   Ege bölgesinde bulunan Marmaris, Ege Bölgesinin muhteşem koylarından birçoğuna sahiptir. Marmaris Tekne Turu bu muazzam güzellikteki 5 koyde sizlere yüzme molası verecektir. Öğle yemeği molası turkuaz mavi koyların birinde verilecektir. 

   Yanınıza güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğünüzü almanızı öneririz. Eğer dalmayı seviyorsanız tekne turuna çıkmadan önce yanınıza deniz gözlüğünüzü de almanızı öneririz. Marmaris koyları tekneden bakıldığında eşsiz bir görüntüye sahipken, denizin altıda en az denizin üstü gibi eşsiz güzelliklere sahiptir. Büyük şehirlerin gürültüsünden uzakta, şezlongunuza uzandığınızda ruhunuzun dinleneceğine eminiz.

   Marmaris Tekne Turu iki kategoride satışa sunulmaktadır;

Marmaris Herşey Dahil Tekne Turu

   İlk kategori olan bu turda sizleri otellerinizden ücretsiz olarak servislerimizle alıp tekrar tur bittikten sonra yine ücretsiz olarak sizleri otellerinize götüreceğiz. Tur fiyatına öğle yemeği dahil olmakla birlikte su, çay, kahve, soda, meşrubatlar, bira ve şarap dahildir. Bunların dışında diğer içecekler teknede bulunuyor ancak tur fiyatına dahil olmayıp ekstra ücretli olarak sunulmaktadır.

Marmaris Tekne Turu

   Marmaris tekne turları içinde alternatif olan bu tekne turumuzda da yine sizleri otellerimizden ücretsiz olarak servislerimizle alıp, tekrar otellerinize ücretsiz olarak bırakacağız. Tur fiyatına sadece öğle yemeği dahil olmakla birlikte teknede her çeşit içecek bulunacak ancak içecekler ekstra olarak ücretli olacaktır. Eğer çocuklu aile iseniz sizlere Marmaris Herşey Dahil Tenke Turu almanızı öneriyoruz.

9296626501?profile=original

 

Her iki turda her yaşa uygun turlardır. Güneşe karşı duyarlılığı olan kişilerin alt katta masalarda oturmasını tavsiye ediyoruz. 

 

Hangi Koylara gidilecek;

Fosforlu Mağara

   Tekneler sabah limandan çıkıp turlarına başladıklarında Marmaris'e yakın bir noktada bulunan Fosforlu Mağara olarak bilinen mağarayı ziyaret ederler. Bu mağara önüne tekne ile geldiğinizde tekneniz geri geri gelerek mağaranın ağzına yanaşır. İnanışa göre eğer teknenin arkasına gelip sırtınızı mağaraya dönerek eğer bir dilek dilerseniz ve mağaraya arkanızz dönük olarak bozuk para atarsanız dileğiniz olurmuş. Denemekten birşey olmaz sanırım. 

9009181479?profile=original

Kumlubük

   Kumlubük yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biridir. Genellikle tekne turlarının olmazsa olmaz duraklarından biridir. Diğer koylar gibi masmavi denizi ile tekne turuna katılan misafirlerimizin büyük beğenisini kazanan bir koydur. Balık restaurantları ve kumsalı ile ünlü küçük ama şirin bir yerleşim yeridir.

Turunç 

   Sakinliği ve huzuru ile bilinen Turunç Marmaris'ten 20 km uzaklıkta bulunur ve yerli ve yabancı turistler tarafından çok beğenilen bir kasabadır. Tekne turunuz sırasında Turunç iskelesine yanaşacak ve bu güzel kasabayı kısa süreliğine gezme fırsatı bulacaksınız. Etrafı dağlarla çevrili olup çamlarla kaplı olan bu şirin kasaba sizlerin bir daha Marmaris tatiline gelmeniz için sebep olacaktır.

9009181877?profile=original

Yeşil Deniz

  Adındanda anlaşılacağı üzere Yeşil Deniz koyuna geldiğinizde denizin suyunun yeşile dönük bir renkte olduğunu göreceksiniz. Marmaris'in tüm koylarının kendine has bir görüntüsü ve güzelliği vardır. Marmaris'in etrafı sık çam ormanları ile çevrili olduğundan bazı koylarda bu çam ağaçlarının denize kadar indiğini hatta bazı koylarda dallarının denize değidiğini bile görebilirsiniz.

Marmaris tekne turları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz:  www.onlineexcursions.com

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Tripatini to add comments!

Join Tripatini