Bu 2020 ilerliyor ve bununla birlikte, insanların rutinden çıkmak için bir sonraki seyahatlerini organize etme hevesi. Geleneksel olduğu gibi, birçok kişi uçuşlarını ve otellerinde tam gezi kullanılabilirliğe sahip olmak için, kalkışlarını maliyetten tasarruf etmek için yeterli zamanla planlamayı tercih eder; hatta hedefteki aktivitelerin zamanlamasını yapın. 

En iyi teklifleri elde etmek için, iyi bir alternatif, turizm şirketleri tarafından gezi rehberi, diğer avantajların yanı sıra, gezginlerin en sevdiği yer en iyi fiyatlarla olduğunda bildirimleri etkinleştirme ve böylece tüm aile için rezervasyon yapabilen mobil uygulamalara sahip olmaktır. bir elinizin yakınında.

Birden fazla olasılık ve avantajları nedeniyle, bu uygulamalara giderek daha fazla danışılıyor ve gezginler tarafından tercih ediliyor. Bunu Despegar ile tartıştık ve 2020'de APP aracılığıyla yapılan aramaların sayısında bir önceki yıla göre artış gösteren göze çarpan üç hedefi vurguladı ve önerdi.

Punta Cana, Dominik Cumhuriyeti 

Bu destinasyon, arama sayısında% 20 artış sağlayan gezginler tarafından en çok istenen yerlerden biridir  ve tek bir işlemde APP paketi uçuş ve otel aracılığıyla rezervasyon yapanların çoğu  . Bu şehri Kolombiyalılar için çekici kılan şey, plaj, esinti ve deniz ile gerçek bir mola vermek için ideal olan güzel ve hoş plajlarıdır. 

Kuşkusuz, bu şehirde kalmak en iyi şekilde yapılmalıdır; Ziyaret  Saona Island  tekne veya katamaran mükemmel bir plan olduğu onun fauna, kuşlar ve tropikal balık kamaşması turist; doğal havuzların yanı sıra. Bu muhteşem manzaranın tadını çıkarmak için ama gökyüzünden,  Dominik Cumhuriyeti'nin renk çeşitliliğinden keyif almanızı sağlayacak kuş bakışı olarak size izin verecek bir yamaç paraşütü turunun keyfini çıkarabilirsiniz  .

Bucaramanga, Santander

Şüphesiz, bu 2020 boyunca rezervasyonlarda en fazla artış gösteren destinasyonlardan biri olmuştur. Despegar Uygulaması sayesinde ülke çapında aramalar bir önceki yıla göre iki katına çıkmıştır. Bu büyüme, ülkeyi ve doğasını keşfetme konusundaki büyük ilginin bir yansımasıdır. Santander departmanı, çeşitli coğrafyası ve gerçekleştirmesine izin verdiği faaliyetler olasılığı ile öne çıkıyor. 

Parklar Şehri'nde bir zorunluluk  Chicamocha Milli Parkı ziyaret etmek ve  yamaç paraşütü, sel, teleferik ve hava kablo turları yaparak bir eylem tatil yapmaktır. Ailenin en küçüğü için bir oyun alanı ve Paco Çiftliği vardır. Ayrıca panoramik bir otobüs turunu kaçıramazsınız  Las Cigarras Parkı, Santander Parkı, Sagrada Familia katedrali ve Las Nieves Meydanı gibi simgesel noktaları görmek için şehrin etrafında geziyordu. 

Santa Marta, Magdalena 

Bu Kolombiya Karayip varış noktası, uçuş ve otel içeren paketler için Kalkış Uygulaması üzerinden yapılan aramalarda% 40'a yakın bir büyümeyi yansıtan 2020 boyunca aramalara yol açtı. La Perla de América, yıl boyunca yüzlerce yerli ve yabancı turist alan ve gastronomi, folklor ve halkının karizmasıyla öne çıkan ulusal bir destinasyondur. Tayrona Parkı'nı

ziyaret etmek için önerilen bir etkinlik , Cañaveral, Arrecifes ve Cabo San Juan; Görkemli Karayip Denizi'nde yüzmeyi unutmadan, doğaya yakın olmanızı, bitki örtüsünün ortasında yürüyüşe çıkmanızı sağlayan 8 saatlik tur.  Quinta de San Pedro Alejandrino, "El Pibe" Valderrama anıtı ve şehrin Katedral Bazilikası'nı görmek için deneyiminizi Şehir Turu ile tamamlayın  

https://gezivego.com/yurtdisi-turlar/

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Tripatini to add comments!

Join Tripatini